Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна емблема заден капак 156?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колега сори че ти пиша в темата о преди малко се обадих до българия и със мъка ми съобщиха че някой негодник май си е харесал и моята емблема!!!за това ще ви помоля няма знчение за мен дори и нова да е ще дам парите само някой ако мойе да сподели от каде и как да поръчам и правят ли доставки на адрес зашото сега няма как да се занимая с това!!!!благодаря на всички предварително
    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Първоначално публикувано от Dqdo mi kara Alfa Покажи съобщение
      ас ти гепах имбемътъъъъъ
      Пробвай пак...има награда за постоянство...
      156 2.0TS '99

Comment

Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
        колега сори че ти пиша в темата о преди малко се обадих до българия и със мъка ми съобщиха че някой негодник май си е харесал и моята емблема!!!за това ще ви помоля няма знчение за мен дори и нова да е ще дам парите само някой ако мойе да сподели от каде и как да поръчам и правят ли доставки на адрес зашото сега няма как да се занимая с това!!!!благодаря на всички предварително
        Аз проверявах в T&N ето ти тел. 0897848814 питай, имаха налични, но е 99лв, струва си само ако я прекараш през каско..., но ти трябва да покажеш поне едно счупено парче и пак не е сигурно...
        Last edited by Ghosta; d.m.y г., 23:44.
        156 2.0TS '99

Comment

а някой да има идеа за капачки на джантите(с алфа логото разбира се) къде може да се намерят? че ми е останала само една...
          Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
          Bravo 1.9JTD 2000

Comment

Първоначално публикувано от Ghosta Покажи съобщение
            Аз проверявах в T&N ето ти тел. 0897848814 питай, имаха налични, но е 99лв, струва си само ако я прекараш през каско..., но ти трябва да покажеш поне едно счупено парче и пак не е сигурно...
            мерси колега!цената не ме притеснява а и за мой късмет това се случва когато съм извън бг и когато генерали ми прекратиха каското поради тяхната нова политика!!още един пъ благодаря нядавам се да имат налични

Comment

Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
              ... и когато генерали ми прекратиха каското поради тяхната нова политика!!........
              Колега каква нова политика имат Generali, че се притесних сега и тo преди нова година, къде да правя застраховки? Питам защото моето каско и застраховка са също в Generali и си мислех да не ги сменям.

П.П.
              Сори, за въпроса малко късно видях това:

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=12680&page=3
              Last edited by fade; d.m.y г., 14:32.
              Have A Nice Day
              o/_______\o
              (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
              []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                Колега каква нова политика имат Generali, че се притесних сега и тo преди нова година, къде да правя застраховки? Питам защото моето каско и застраховка са също в Generali и си мислех да не ги сменям.

П.П.
                Сори, за въпроса малко късно видях това:

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=12680&page=3
                ами новата им политика е че ако имаш повече или 3 щети по колта ти прекратяват каското както се случи и със мен!аз лично имам 3 но за какво ми е това каско и за какво им плащам след като аз съм виновен само за първата!и аз бях мн доволен ноо много хора и мои познати които бяхме там няма да се върнем при тях!от днес съм в армеец добри ли са не са ли незнам понеже несъм в бг аз лично да се занимавам с тези дела!надявам се съм ти бил полезен с отговора си!

Comment

Working...
                X