колега сори че ти пиша в темата о преди малко се обадих до българия и със мъка ми съобщиха че някой негодник май си е харесал и моята емблема!!!за това ще ви помоля няма знчение за мен дори и нова да е ще дам парите само някой ако мойе да сподели от каде и как да поръчам и правят ли доставки на адрес зашото сега няма как да се занимая с това!!!!благодаря на всички предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смяна емблема заден капак 156?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Dqdo mi kara Alfa Покажи съобщениеас ти гепах имбемътъъъъъ
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениеколега сори че ти пиша в темата о преди малко се обадих до българия и със мъка ми съобщиха че някой негодник май си е харесал и моята емблема!!!за това ще ви помоля няма знчение за мен дори и нова да е ще дам парите само някой ако мойе да сподели от каде и как да поръчам и правят ли доставки на адрес зашото сега няма как да се занимая с това!!!!благодаря на всички предварителноLast edited by Ghosta; d.m.y г., 23:44.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ghosta Покажи съобщениеАз проверявах в T&N ето ти тел. 0897848814 питай, имаха налични, но е 99лв, струва си само ако я прекараш през каско..., но ти трябва да покажеш поне едно счупено парче и пак не е сигурно...alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение... и когато генерали ми прекратиха каското поради тяхната нова политика!!........
П.П.
Сори, за въпроса малко късно видях това:
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=12680&page=3Last edited by fade; d.m.y г., 14:32.
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеКолега каква нова политика имат Generali, че се притесних сега и тo преди нова година, къде да правя застраховки? Питам защото моето каско и застраховка са също в Generali и си мислех да не ги сменям.
П.П.
Сори, за въпроса малко късно видях това:
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=12680&page=3alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
Comment